Çöl Gibisi Yok :)))

Evettt Dubai gezimiz son hızıyla devam ediyor :)) Buralara kadar gelmişken çölde safari yapmasak olmazdı tabi ki :)) Ben daha önce hiç çölde safari yapmadığımdan biraz heyecanlandığım doğrudur. Safari ile ilgili detaylara girmeden önce ufak ipuçlarından söz etmek gerekir.Şimdi eğer sizde Dubai'ye gidip safari yapmaya karar verirseniz dikkat etmeniz gereken ilk şey Groupon'dan fırsat satın almak olsun. Yoksa 200-250 AED gibi bir miktar cebinizden çıkmak durumunda kalabilir. 




Fırsat ile birlikte neredeyse yarısından daha ucuza gelebiliyor. Groupon ile ilgili fırsat kodlarına ulaşmak için tık tık.

Fotoğraf'da çölde mutlu insan nasıl olur bunu görebilirsiniz :)) Kumsalda yürümek gibi ama her yerin böyle olması değişik bir duygu. Uçsuz bucaksız olması insanı biraz değişik duygulara götürmüyor değil tabi ki :) Safari ile ilgili ayrıntılara gelirsek gideceğiniz firmayı seçtikten sonra yapmanız gereken tek şey buluşma yerine gitmek olacak ondan sonra gezinin akışına kendinizi bırakın :)) 


Dubai'de firmanın ulaşım araçlarına bindikten sonra safari yapacağınız yere gelmek yaklaşık 1 saat sürüyor. Dubai'den uzaklaşmaya başladıkça o yüksek gökdelenler yerini ıssız bucaksız çöle bırakıyor. Safari araçlarına bindikten sonrası çadır alanına ulaşana kadar araçlarda kum tepelerinde yol alıyorsunuz :) Sonrasında fotoğrafta gördüğünüz alanlardan birine ulaşıyorsunuz. Benim fotoğrafını koyduğum bu alanlardan sadece biri. Çölde değişik yerlerde yine bu şekilde çadırlar bulunuyor.


Çadır alanına geldiğinizde sizi develer karşılıyor kendileri baya büyükler fotoğrafta gördüğünüz üzere :)) Ayrıca ATV araçlarıda kullanıma hazır ve nazır çadır alanında bekliyor. Çadır alanın içerisinde turistler için hazırlanmış çeşitli alanlar bulunuyor. Ve sonrasında akşam eğlencesi başlıyorrrr. Çölde gece eğlencesi nasıl olur ki derken dansözler, zenneler ile birlikte çok keyifli bir akşam geçirdik.

Dubai'ye gidip Safari yapmamazlık etmeyin :) Bol güneşli günler :))))















4 yorum:

  1. Hayat sana güzel! Bütün gezi resimlerine bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu aralar pek şikayetçi değilim bende :))) Beğenmene sevindim :)))

      Sil
  2. Groupon un nimetlerinden faydalanırken acaba sadece ben mi böyle düşünüyor der dururdum, aynı fikirde birilerini görmek güzel! Takibe almak farz oldu, bizde bekleriz, sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yerinde, zamanında kullanılan groupon güzeldir :)Sevindirir hatta güldürür :) Hoşgeldiniz tekrardan :))

      Sil

Tasarım:Sawako Kuronuma