Biraz Popcorn Alır mıydınız ?? :))

Pazar akşamlarını film izlemeye ayırmayı oldum olası sevmişimdir. Pazartesi sendromuna hazırlanmak, hafta sonu yorgunluğunu azaltmak için en iyi fikirlerden biri sanırım güzel bir film izlemek. Belki bunda eskilerden kalan Parliament pazar gecesi sinemasının da katkısı büyüktür. Gerçi o zamanlar okul olduğu için filmin sonunu görmek pek mümkün olmuyordu. Şimdi de çalışıyoruz ama en azından filmin sonunu görebiliyoruz :))) 

Tam da bu noktada benim de yeni tanıştığım programla ilgili bir iki satır yazı yazma gereksinimi hissettim. Ben genelde film indirme vs. konusunda çok başarılı değilim biraz da hazıra alışmış olmamın da etkisi var tabi :) Bu noktada programımız hayat kurtarıyor :))

Hem hangimiz sadece bir tıkla kolay bir şekilde büyük bir film arşivine ulaşmak istemeyiz ki ?

Evet programımızın ismi Popcorn. Programa buradan ulaşabilirsiniz. İndirmesi de kurulumu da çok kolay bir program. Programı indirdikten sonra gerçekten tek yapmanız gereken izleyeceğiniz filmi yada diziyi seçmek oluyor :) Filmlerin üzerine geldiğinizde filmin fragmanına, konusuna hatta imdb puanını da görebilmeniz mümkün. Böylelikle bilgisayarımızda ve hard disklerimiz de filmler için ayırdığımız yeri başka şekilde kullanabiliriz :)) 


Ben bu akşam için Tim Burton'dan Big Eyes'ı seçtim. Sizin seçiminiz ne ? 

İyi Seyirler :))



4 yorum:

  1. program için teşekkürler.:)

    YanıtlaSil
  2. Ben online izliyorum genelde ama bu program da iyiymiş. Big eyes ilgimi çeken filmlerden biri ama izleyemedim henüz. Nasıl, önerir misin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar program gerçekten çok pratik. Filme gelince Tim Burton'ın genel olarak diğer filmlerine göre tarzı biraz farklı ama keyifle izledim. Müzikleri çok güzel,hikaye güzel ama tim Burton'ın diğer filmlerinde ki tadı ararsan beğenmeyebilirsin :))
      Ama sadece o güzel tablolar için bile izlenir bence :)

      Sil

Tasarım:Sawako Kuronuma