Her Pazartesinin de Suçu Yok :))

Sanmasınlar ki bu yazımda pazartesi sendromuna atıflarda bulunacağım :) Bana sorsanız pazar gibi güzel bir günün ardından pazartesi gelmemeli orası ayrı :)) Ben sabah erken saatlerde işe başlayan biriyim. Kesintisiz okuldan sonra iş hayatında altı yılımı doldurdum. Sayısız pazartesi vardır ki hala birbirimize alışamadığımız, karşılıklı olarak sorguladığımız, benim onu, onun beni suçladığı :)) Bu hafta cumartesi biraz yorucu geçtiği için pazarı genel olarak uyuyarak geçirdim. Cumartesiyi direk pazartesine bağlayınca sendrom olmuyormuş. 


Sendromsuz pazartesimden, pazartesi sendromu yaşayanlar için gelsin bu yazım; ''Cuma'ya ne Kaldı''  :)) 

Ofise geldiğimden beri 90'lar Türkçe Pop dinliyorum. Gençliğime mi döndüm enerji oradan geliyor olabilir. Size de tavsiye ediyorum :)) Hatta aperatif niyetine Harun Kolçak-Dualarım Yoluna, Emel Müftüoğlu - Deli Et Beni, Sezen Aksu - Şinanay :) Daha da deli gibi yazabilirim :)

Bu arada cumartesi akşamı arkadaşlarımızla eğlendiğimiz mekandan biraz bahsetmek istiyorum. Asmalı Mescit'e yakın Chanta diye bir mekan. Bayadır duymuştum ama gitme fırsatım olmamıştı. Çok fazla Türkçe Pop çalan mekanları sevmem arkadaşımın hadi hadileri ile gittik. (benim için tek pop 90'lar da kaldı :) 

Fikir vermesi açısından fiyatları da yazmak istiyorum. Öncelikle normal giriş olarak giderseniz giriş 50 tl ve bir içki var içinde, beş kişiye de bir şişe açıyorlar. Onun fiyatı da 500 tl olarak anlaştık.

Şunu rahatlıkla söyleyebilirim; ben Taksim'de böyle ferah büyük eğlence yerine sanırım hiç gitmedim. Varsa da bilmiyorum diyebilirim :) Burasının tavanı o kadar yüksek ki içeri girince baya bir şaşırdım. Müzikler nasıl derseniz popüler Türkçe-Yabancı karışık çalıyorlar.

Ama bunun dışında sabah 3'e kadar belki daha da geçtir sürekli dans şovları var. Sürekli sahneye birileri çıkıyor. Baya iyi dansçılar var. En son ne zaman bu kadar oynadığımı hatırlamıyorum dansçılardan gaza geldim sanırım bilmiyorum :)

Gecenin sonunda damat oyunu, halay falan çaldı onu niye çaldı hala kafamda deli sorular ama kalabalık halinden pek şikayetçi değil gibiydi :))

Neyse öyle işte bol enerjili keyifli haftalar herkese :)))

Sendromsuz ve hızlı geçen bir hafta olsun :))






8 yorum:

  1. Hergün çok yoğun çalışan ve pazartesi sendromunu asla yaşamayan biri olarak bende herkese mutlu mutlu haftalar diliyorum canım sevgilerle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya ne güzelll :) ben senin kadar iddialı değilim bu konuda :)) 9'dan sonra kendime geliyorum :)

      Sil
  2. son yazımı gördün müüüü sen varsııın.

    :)

    bi deee bak benim blogda sağda yeni sitem twitır instagram vb. üye olsana. yeniyim ben de daha bulamıyom arkadaşlarımı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya canım süpersin sen okudum şimdi :)) ofiste twitter, instagram vs. giremiyorum akşam ilk işim seni takip etmek olacak :)) kendime not düştüm :)

      Sil
  3. hımmm pazar günü uyuycaz yaniiii taam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arada kendimizi sıfırlamak için lazım :() Bilgisayarı yeniden başlatmak gibi düşünebiliriz :p

      Sil

Tasarım:Sawako Kuronuma