İnsanın Bir Kardeşi Olmalı Hayatta :)

Bir insanın daha doğmadan hayatının güzelleşmesi için bir sebebi olur mu sorusunu hiç düşündünüz mü bilmiyorum ama benim için bu sorunun cevabını düşünmeme gerek kalmadan gözümün önünde, yanımda olmasa da kalbimde apaçık duruyor. Yani ben hayata sıfır ile değilde hep +1 ile başlamışım.Sonrasında her ne kadar eksilerim olsa da hep +1 ile her durumun üstesinden gelebilmişim.

Bir insanın ablası için söyleyebileceği en anlamlı sözler nedir derseniz bunu kelimelere sığdırabilmem gerçekten mümkün değil. Bir çoğumuz için de böyledir. Bugün canımın, hayatımın akış kaynağının, ilahi akıştaki yolculukta beni toplarıyla yalnız bırakmayan :)) düştüğümde kaldıran, kaldırdığında düşürebilen, ağladığımda güldüren, güldüğümde ağlatan :p (evet arada bunları da yapar :p ) herşeyimin doğumgünü.


Aslında sabah ona da böyle söyledim bugün senin değil benim kutlama yapmam gerekiyor. Küçüklüğümden beri her durumun üstesinden gelebilmem için elinden ne gelirse esirgemedin. Şuan bu kadar güçlü durabiliyorsam senin sayendedir. Bu yıl yavaş yavaş açığa vurduğumuz çocukluk sırlarımız ile  birlikte seviyorum seni :)) 

Küçükken bazanın altında beni tek bir mumla yalnız bırakmaların ( şuan klostrofobim var ama olsun ) Sürekli beni ağlattığı halde aynı şarkıyı söylemelerin :) Evde hayalet gibi gezip sürekli korku filmi sendromu yaşatmaların :)) Hala korku filmi izleyemiyorum :) 

Dipnot : Hala bilmiyoruz o ışığı sen mi kapattın itiraf et artık :)

Sendromdan sendroma geçiş yaparken hep yanımda olan, beni destekleyen, dünyanın en saçma şeyini en mantıklı şeyiymiş gibi anlatırken beni dinleyip destekleyen, hep cesaret veren, her konuda yürü be kardeşim yaparsın diye söyleyen sen olmasa hayat çok zor olurdu. Ne aradığımı, ne istediğimi ben bile bilmezken bana yardımcı olabilen yegane kişisin :)

Bir gerçek var ki sen olmasan bu hayat herkes için çok sıkıcı bir yer olurdu :)) İyi ki varsın daha da önemlisi iyi ki benim ablamsın eğer başkasının ablası olsaydın çok kıskanırdım. Biliyorum şuan beni kıskanan bir sürü insan var :) Bu yıl ilk defa benden bu kadar uzaktasın hoşuma gitmese de ilahi akıştayım ben topların falan var atlatırım :))

Çok seviyorum seni :) O yüzden diyorum ki bu hayatta herkesin bir kardeşi olmalı... Birde bizimki gibi güzel kedileri :) Onlarda doğum gününü kutluyorlar :)

İyi ki varsın :)) 

O Anne Buraya Gelecek !!!
Hani Teyzem Nerdee ???


6 yorum:

  1. Çok samimi bir paylaşım olmuş. Emeğine yüreğine sağlık ;*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol canım ilk defa birbirimizden bu kadar uzakta doğumgünü kutluyoruz o yuzden yazıya döktüm içindekileri :))

      Sil
  2. Keşke her kardeşlik sizinkisi gibi olsaydı :)) Ama kardeş önemli, özellikle bir erkek olarak kız kardeş önemli derim. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke öyle olsa hayatta bundan daha güzel birsey olmayabilir :) dediğin gibi kardes önemli :)))

      Sil
  3. bayıldım bayıldım bu yazına. kediler de çokoş ama siz de öyle. demek minnakken korkuttu seni hehe. ne şanslısınız ikiniz de. bi de ne içten ne sıcak anlatıyon yaaa. ikinize de çok güzel bi haftasonu olsun. öp ablanı benim için :)

    YanıtlaSil
  4. Sorma çok uğraştı benimle küçükken :)) neyseki kediler var artık onlarla uğraşıyoruz :)) senin de çok güzel geçsin haftasonun ;))

    YanıtlaSil

Tasarım:Sawako Kuronuma