Festival'in Habercisi Mayıs Ayı

Bu yıl tüm organizasyon şirketleri anlaşmış sanki kışın çok sıkılmış da yazı bekleyememiş gibi bir halleri var. Öyle ki Mayıs ayını bildiğin bir festival şölenine dönüştürmeyi başardılar. Aynı gün iki ayrı yerde festival olma durumları falan insana noluyoruz dedirtiyor :) İyi hoş sonuçta benim gibi festival insanları mutlu ama insan düşünmeden de edemiyor her şeyi bu ay yaparsak bütün yaz sıkıntı yaşamayalım :)) Öyle olsun istemem bana zor olur umarım bütün yaz için planlama böyle gider :))

Renkli bir fotoğraf ile başlamak istedim festival yazılarıma aslında daha renklileri de varda onlara girmeyelim şimdilik :)) Bu fotoğraf eski hıdrellez fotoğraflarımın arasından buldum. Çok eğleniyorum ben hıdrellez şenliklerinde ruhum azıcık 9/8'lik olduğundan pek oynar pek bir eğlenirim. Bu yıl hafta içine denk geldiği için 3 Mayıs'da yapma kararı almışlar. Bence iyi de olmuş pazar günü hava da güzel olursa tadından yenmez, oynanır o göbekler atılır :) Hele bir de Suzan Kardeş ve Burhan Öcal varsa tahminen ben pazar akşamı oynamaktan yorgun düşer bir hafta kendime gelemem :) Sizin de planınız yoksa gelin çaputunuzu ağaca bağlayın, dileğinizi dileyin göbeğinizi atın derim :) Ben örnek olması açısından eski fotolardan yükledim :) Pazar günü katıldıktan sonra buraları ayrıntılı fotoğraflarla donatırım :))






Bir diğer festival etkinliğimize gelirsek 10 Mayıs Pazar günü yine Küçükçiftlik park'da olan ParkFest yer alıyor. Bu festival de açıklamalar çok iddialı :) Şehrin en yeni festivallerinden biri olarak müzik, moda, eğlence vs. böyle uzayan bir listeye sahip bir sürü şeyi vaad ediyor :) Kültürel aktiviteler ve moda gösterileri de olacakmış. Bir görmek lazım bakalım nasılmış :)


Mayıs ayında dikkat çeken diğer iki festival chill out ve sound garden festivali. İkisinin de aynı tarihlere denk gelmese olurmuş dedirtiyor ama artk gelmiş dolayısıyla bir tercih durumları oluşması gerekebilir. Ben geçen sene sound garden'a gitmeyi istemiştim ama baya bir yağmur vardı. O yüzden gitmemiştim. Gidenlerden duyduğum kadarı ile yağmura rağmen baya eğlenceli geçmiş. Bu sene kaçırmak istemiyorum. Bakalım hava nasıl olucak.



Benim beğendiklerim içerisinde en gitmek istediğim piknik şenlik :) O bir festival değillll şenlik sonuçta :p Piknik severiz şenliği daha çok severiz :) Bu şenlikte katılabileceğimiz atölyeler vs. de olacakmış. Ben bunu da bu ay gidilecekler listesine ekledim. Daha ayrıntılı bilgi için etkinliklere biletix'den bakabilirsiniz.

Hadi siz de listelerinizi oluşturun :) Bu kadar festival varken, yaz gelmişken evlere kapanmayın :)))




14 yorum:

  1. Ne cici bir blog, bundan sonra paylaştıklarının takipçisiyim canım :) Bloğuma bıraktığın güzel yorumun için de teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok teşekkür ediyorum güzel yorumun için :))

      Sil
  2. Hoşgeldin canım ben de geliyorum hemen bloguna :)):))

    YanıtlaSil
  3. Rengarenk bir blog ne güzel bahar gibi! Güzel yorumunuzdan buldum da geldim blogunuza sıklıkla beklerim ben de geleceğim çok sevgiler :) Buarada beni karşılayan minik kara kediye de bayıldım! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin bloguma :)) Ben ve kedilerim her zaman bekliyoruz karşılamaya hazırız :)) Bende takipteyim :)

      Sil
    2. Takibinden buldum seni ve iyi ki bulmuşum zira beni kediler karşılayacaksa hep bu blogdayım :D

      Sil
  4. Harika bir blog:)) Takipteyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :))) Her zaman beklerim :))

      Sil
  5. çok hoş bir blog :)
    banada beklerim www.kiriksemsiye.blogspot.com
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim bende geliyorum hemen :))

      Sil
  6. Çok güzel bir yazı olmuş canim, çok tatlı bir blogun var ^^

    YanıtlaSil
  7. festivalleri severim eğlenmeyi bilenleri daha da çok:)
    sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman doğru yerdesinnn :))) Bu blog böyle bir yer her zaman bekliyorum :)) Hoşgeldin :)

      Sil

Tasarım:Sawako Kuronuma