Müziğin ve Sanatın Buluştuğu Festival ''Coachella''

Festival tarihleri de yavaş yavaş yaklaşmaya başladıysa artık güneşin bizi ısıtmaya başlaması yakındır :) Bugün H&M'in yeni sezonunu incelerken Coachella serisini görünce gidemiyor olsam da festivalin line up'ını incelerken buldum kendimi. Bilmeyenler için Coachella Amerika'nın en iddialı festivallerinden biri ve kendilerinin biletlerinin 3 saat içerisinde gibi çoook kısa bir sürede tükendiği ile ilgili söylemlerde ortalarda dolanıyor.


 Benim için henüz hayallerde ki planlarda yer alsa da bir gün katılacağım da aşikardır. Şuan için bu yıl planlayıp alabildiğim tek festival Avrupa'nın diğer büyük festivallerinden biri olan Sziget oldu. Onunla ilgili de daha sonra bir günlüğümüz olacak. Ama şimdi gelelim Coachella'ya :)) 

Coachella her yıl Indio Kaliforniya'daki Empire Polo Kulübü'nde düzenlenen 3 günlük bir müzik ve sanat festivali. Bu yıl iki hafta sonu yapılacak olan etkinliğin tarihleri 10,11,12 Nisan diğer hafta ise 17,18,19 Nisan ve şuan biletler tükenmiş durumda. Sanırım bir gün gitmeye karar verirsek hızlı olmakta fayda var :) Ünlülerimizin de arz-ı endam eylediği festivalin fotoğraflarına bakınca daha çok moda haftası gibi duruyor :))  

Bu yıl Line up'da kimler yok ki; AC/DC, Kimbra,Florence+The Machine ve daha kimler kimler :)) Bir de Türk bir isim var Erol Alkan. Daha fazlası kimler çıkıyor neler oluyor Nilay yazmışsın ama efendim az olmuş derseniz buyurun resmi sitesine tık tık bir zahmet :))

Evettt nerden gelmiştik biz festivale :)) H&M'in festival için hazırladığı koleksiyonuna geri dönelim. Hepsi birbirinden renkli olan tasarımlarda bu yılın modası olan bohem ve hippi  rüzgarları her parçada kendini gösteriyor.


Aksesuar olmadan festival düşünülmez. O rengarenk bileklikler kolları dolduracak :)) Bunlar da koleksiyondan benim seçtiğim aksesuarlar :)

Koleksiyonda başka neler var bu festival için H&M neler hazırlamış, Nilay bunları beğenmiş ama bende bir göz atayım derseniz buyurun efendim buradan bakabilirsiniz :))

Bu arada festival youtube kanalından canlı yayın yapıyor :) Hoopp ona da buradan ulaşarak sevdiğiniz grupları takip edebilirsiniz. Yazıyı tamamlamadan da geçen sene hangi ünlüler gitmiş, ne giymiş bir göz atalım. Sonra da biraz kıskanalım bence yeridir, zamanıdır :))

Ben Alessandra Ambrosio'ya bayıldımmm. Peki ya sizin tarzınız hangi ünlüye yakın ??

Alessandra Ambrosio
Fergie
Katty Perry
Kesha
Lindsay Lohan
Paris Hilton
Selena Gomez
Vanessa Hudgens








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tasarım:Sawako Kuronuma