Bu Aralar Ben Bölüm #1

Blogumda bu aralar ben diye bir bölüm açsam nasıl olur dedim sonuçta hep gezip bir yerleri görmüyorum blogum arkadaş bloggerlar tarafından bir nevi çok gezen olarak adlandırılıyor. Halbuki blogumun dışı sizi, içi beni yakar durumda :)) Gezmeyen Nilay'ı da sevecek misiniz bilmiyorum bir görelim :))) Hatta diyorum ki bu köşede bu aralar başına değişik bişiler gelen paylaşmak isteyen bloggerların yazılarına da yer verebilirim keyifli olabilir :) Evet o benim diyorsanız mail atın :)



Bloğumu yada instagramdan beni takip edenler fotoğraf çekmeyi sevdiğimi az çok bilirler. Bunu bilen arkadaşlarım doğumunda fotoğraflarını çekmem için beni çağırdılar. Yapabilir miyim hiç bilmiyorum o ayrı bir iş diye düşünürken bayılmam ben diyorsan gel yaparsın sen diyerek beni cesaretlendirmeleri ile son dakika hastanede ufaklığı karşılamanın içinde buldum kendimi :)) Son dakika sezaryen olması ile doğuma giremesem de Bu aralar ben ufak bir kalbin ilk atışlarını duyduğum için pek bir heyecanlıyım diyebilirim :)) Öyle güzel bir ufaklık ki umarım bir ömür yaşadıkları hayallerinden daha büyük olur. Aramıza hoş geldin Karin :))

Bu aralar ben mesela sürekli uçak bileti bakıyorum ama hiç alamıyorum ki bu bana göre bişi değil :) Çok rahatsızım bu durumdan buradan arkadaşlarıma da seslenmiş olayım lütfen bir plan yapılsın artık psikolojik açıdan bir bilet alınsın lütfen :)) Tatilsizliğin verdiği buruk acı içimde tarif edilemez boyutlara ulaşmış durumda. Güneşli tatil fotolarına, #tbt'lere de tahammülüm yok o derece diyebilirim. Kendi tbt''me bile sinirlenip atar yapıyorum evin içinde düşünün halimi :)) Bir de sardım şarkılara kafalar bir dünya ben buradayım ama ruhum gezmelere çıktı tutabilene aşk olsun diyelim şimdilik. Baharın yaklaşması mı artık kışın bu kadar soğuk geçmesi mi bilemem.

Bu aralar ben  bir şarkıya takıldım bütün gün dinliyorum denebilir. Hatta bu şarkıyı böyle söylediğim gün O  Ses'e katılayım diyorum.  Lütfen desteklerinizi esirgemeyin :)) Zira belli ki emek vermişimdir. Dip not geçmek istiyorum sen nasıl güzel bir şarkısın benim için zamansız şarkılardan olduğun kesin yerin ayrıdır artık :))


Bu aralar ben tabi o ses de bu performansı göstermeme biraz daha zaman var diyerekten bari Survivor'a katılayım biraz koşarım spor olur tropik iklim falan güneş deniz en kötü tatil yaparımın kararını vermemin benim için uygun olacağını düşünüyorum. 

Bu aralar ben bütün bunların peşinde dolanırken bu dönemin ilk dersine girdim daha ikinci hafta quiz mi olur şaka mı hocam derken gerçekmiş kendime geldim. Asıl survivor burası benim için dedim. Sonra işe döndüm çalışmaya başladım. Hafta sonuna az kaldı diye kendimi bol bol motive ediyorum. Okulların ara vermesi ile bayadır hiç film izlemediğimi fark edip bir sürü film izledim. Bir iki kitap bitirdim. 

Bu aralar ben tatil bileti alamasam da güzel konserler, tiyatro vs. etkinlikler varsa onlara katılayım bari dedim. Mesela 3 Mart'da Hozier'in konseri var bir aksilik olmazsa  gitmeyi istiyorum sizde bir inceleyin biletler için tabi ki Biletix :))) Tiyatro'da son zamanlarda pek yüzüm gülmedi güzel önerileriniz varsa seve seve giderim :)

Bu aralar ben gördüğünüz gibi günlük koşuşturmalar içerisinde kendime güzel bir yer açmak için çabalıyorum :))

Peki ya siz bu aralar nelerle uğraşıyorsunuz ?

Herkese keyifli haftalar :))



1 yorum:

  1. Merhaba, Balköpüğü'nü karıştırırken keşfettim bloğunuza, tasarımına ayrı yazılara ayrı bayıldım. Kaleminize sağlık. :)

    YanıtlaSil

Tasarım:Sawako Kuronuma