Hoşgeldin Yeniyıllll :)))

10'dan geri saymaya başlamadan önce bu yazıyı yazmaya başladığım için rahatlıkla diyorum ki yeni yılda daha çok blogumla ilgilenmemem için hiç bir sebebim yok : p Bence başarabilirim hadi hep birlikte bana inanalım :))) İnanırsak olur bence :))Gelelim yılbaşının güzelliklerine daha önceki yazımda geçen sene verdiğim ev partisinden bahsetmiştim. Yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Bu yazımda da bu sene ki ev partimden bahsetmek istiyorum. Artık daha tecrübeli bir şekilde ilerliyorum diyebilirim. Ev partisi gerçekten keyifli ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum. En iyi ev partisi arkadaşının evinde olandır :)) 


Bunda hem fikir olup bu imkanları yaratalım. Oldu da yaratamadık evimizde oluyorsa ne yapalım nasıl yapalım derseniz yazıya devam edelim :)

Geçen sene olduğu gibi bu sene de ben atıştırmalıkların olduğu bir masa hazırladım. Bu yıl parti konsepti olarak 90'lar olsun dedik. Madem toplanıyoruz herkes ne kadar yaratıcı olucak görelim eğlenelim dedik.

Bende ev sahibi olarak en güzel giyinen 90'lı için bir de hediye hazırladım. Biraz teşvik etmek iyi oldu bir ateşledi. Bu kadar güzel fikirler çıkıcağını düşünmemiştim ama herkes baya bir 90'lı olarak geldi. En hazırlıksız gelenin üzerinde vatka yerine çorap sıkıştırmıştı. Bence yaratıcı hakkını vermek lazım :)))

Tabi ki iyi giyinene ödül verirken giyinmeyene de bir ceza vermemek olmazdı. Bunun için de 90'lar dan kalan bir oyuncak olan hula hoop ayarladım. Yalnız onu çevirmek zor iş ya küçükken de çeviremezdim. Büyüdüm yine olmadı :) Baya komik görüntüler çıkabiliyor. Konseptiniz 90's olmasa da bence partilerde kullanılabilinir :)


Masa üzerinde bize o zamanları hatırlatan şekerlemeler de eklemesem olmazdı. Çokomel, patlayan şekerler, para şeklinde ki çikolatalar, yumiyum olmazsa olmazdı. Parti malzemeleri için genelde Tahtakale'ye gidiyorum. Yani orda bulamıyacağınız hiç bişi yok sanırım herşey fazlasıyla var. Ben bunları masaya koyarken genel olarak evdeki kavanozları kurdele,tül ve sicim ipi üçlüsüyle süsledim.

Gecenin sonunda masamı yağmaladılar orası ayrı :)) Şeker kavanozumu bile alıp gitmişler :) Onun dışında hafif doyurucu olsun diye küçük tavuklu dürümler, hamburgerler vs. hazırladım. Tabi önemli olan arkadaşlarla hep birlikte olmak eğlenmek gerisi mühim değil.

Bu arada hala saç boncuğu satıyolar bulduğumda baya şaşırdım. Takarken de baya bir zorlandım. Eskiden bütün saçımıza nasıl takıyormuşuz çok ilginç :)))


Herşey bir yana 90'lar da müzikler ne güzelmiş :) Bütün akşam 90'lar dinlemek bizi biraz eskilere götürdü. Zaten bayılıyorum o zamanın müziklerine bahane oldu bize de :) Böyle akşamlar güzel ama fotoları paylaşamamak kötü oluyor halbuki ne güzel fotolar var :)))

Yeni yılda sofranızda ne olursa olsun yanınızda dostlarınız olsun :) Hep derim 'Hayat Dostlarla Güzel'

İyi Yıllar Herkese :))))

Instagram hesabım : lifeofnill


















5 yorum:

  1. Çok güzel bir masa:) KOnseptiniz de çok hoşuma gitti:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimm :) 90s candır :)) Şimdiden iyi yıllar :)

      Sil
  2. 90's en sevdiğim yıllar... Organizasyon şahane... Hele hele dostlarla olanı... Emeğinize sağlık... İyi seneler... Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle 90's da hersey daha güzel gibi :) İyi yıllar diliyorum bende :))

      Sil
  3. Bir gün doksanlarda çizgi film partisi düzenleyin bende geleyim :) Mutlu yıllarınız olsun.

    YanıtlaSil

Tasarım:Sawako Kuronuma