Bırakın Saçlara Bahar Gelsin

Saçlar da oldum olası aksesuar kullanmayı sevmişimdir. Hem enerji veriyor hem de insanın karakterini yansıtıyor. Eskisi gibi aşırı iddialı saç modellerini kullanmadığımız için ve doğal görünümlü saçların son zamanlarda popüler olmasından da kaynaklanıyor olabilir saç aksesuarları hayatımızda daha fazla yer alıyor. Kışın berelerden, yağmurdan çok fazla kullanamıyoruz ama artık baharı yansıtma zamanı geliyor :)) Bu yılda geçen sene olduğu gibi doğal dalga görünümlü saçlar, at kuyrukları ve örgüler hayatımızda olacak gibi gözüküyor. Benim saçlarım kısa olduğu için at kuyruğu ve örgülere uzaktan beğenerek bakıyor olacağım ama uzun saçlılar yapın, yakıştırın bizde kısa saçlılar olarak kıskanalım :) Ben örgüdeki renkli neon ip detaylarını çok sevdim. 


Bu sene özellikle gittiğim festivallerde bir şekilde kullanmaya çalışıcam ama nasıl olacak bende bilmiyorum :))Saç örgülerini hafif dalgalı bırakılan saçların arasında da kullansak yada saçımızın tamamını da örüyor olsak spor ve şık görünümü yakalayabiliyoruz. Nasıl oluyor bende bilmiyorum ama örgü modellerine bakınca hem şık hem spor hem romantik hepsi oluyor garip :=) Bu yılın modasında da bildiğiniz üzere bohem ve hippi de ağırlık basıyor. Dolayısıyla örgülerle kıyafetlerimizi bütünleştirmek de mümkün olacak. Küçükken saç örgülerinden hiç hoşlanmazdım şuan bu kadar seviyor olmam saçım kısa çok kullanamadığım için mi yoksa yaş ilerledikçe hafif yaşımızı küçük gösteriyor diye mi bilinmez ama saçımın el verdiği ölçüde bu modellerin hepsi hayatımda olacak gibi :))

Peki hangi model sizi yansıtıyor :))












12 yorum:

  1. Merhaba :) Ben de saçta aksesuar kullanmayı çok seviyorum :) Bu arada seni takip ettim :) Benim cebir bloğum var seni de beklerim :) : http://ataleofbeauty.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aksesuarsız olmaz zaten :)) Ben de seni takipteyim her zaman gelirim :))

      Sil
  2. En son fotoğraftaki modele bayıldım :) Blogunu yeni keşfettim benim makyaj bloğuma da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o da çok zarif bende sevdim onu :) Blogunun takipçisiyim :)

      Sil
  3. Nilaycım seni takibe aldım fakat benim sayfamda okuma listemde varsın fakat senin bloğ takibinde görünmedim sen görebiliyormusun olmazsa tekrar deneyim bu arada son fotoğrafdaki model harika sadelik her zaman daha doğaldır diye düşünürüm bu arada facebook sayfamada beklerim sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım öncelikle hoşgeldin sayfama :) Bence de doğallık en güzeli :) benim sayfa takibinde gözükmüyorsun facebook sayfana da bakıyorum hemen :))

      Sil
  4. canım sanırım google plus kullanmadığım için çünkü senin gönderilerin benim sayfamda görünüyor :)

    YanıtlaSil
  5. cok hos modeller örgüler favorim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Örgüler olmazsa olmaz bende çok seviyorum :))

      Sil
  6. Merhabalar Nilay hanım, Temmuzda evleneceğim ben de saçlarımda renkli çiçekler kullanacağım, umarım güzel olur. Bloguma da beklerim sevgilerimle
    http://reyhaninkulesi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar çok tebrik ediyorum bir ömür mutluluklar diliyorum :) Ben özellikle gelinlerde çiçeği çok seviyorum hem cok yakışıyor hemde fotoğraflarda çok güzel çıkıyor :))

      Sil

Tasarım:Sawako Kuronuma