Bahar'ın Olmazsa Olmaz Kombinleri ''Uzun Hırkalar, Kimono ve Ceketler''

Havaların hafif ısınması ile birlikte üstüme ne giysem dışarı nasıl çıksam tedirginliği yavaş yavaş başladı. Güneşin sanki ısıtıyormuş gibi yapıp aslında gölgede bizi kandırdığı günler çok uzak değil. O yüzden montların arka plana gitmeye başlayacağı bugünler hırkalar açık ara farkla yükselen değer :) Yazının başlığını yükselen değer hırkalar koysam daha mı doğru olurdu acaba :) Aslında bu mevsim geçişlerinde hep bir ne giyip çıksam tedirginliği olsa da bir kot, bir tshirt, bir hırka ve sade bir kolye ile bile şık olma rahatlığı var. Hele benim gibi mont giymeyi hiç sevmiyorsanız eğer üşüyor olsanız bile bu hırkalar güzeldir, candır, bir tanedir :))


Hırkaların yanı sıra iki sezondur vitrinlerde görmeye alıştığımız kimonoları bu yaz daha fazla göreceğiz gibi gözüküyor. Kimonoların da kendilerine has olan havası açıkçası bize de çok fazla iş bırakmıyor. Kendimize göre doğru renk ve modeli seçtikten sonrası sanırım çok kolay :)

Bershka'nın bu sezon birbirinden iddialı pek çok kimono ve hırka modeli var. Ben bu modeli çok beğendim. Fiyat olarak da gayet uygun. Sizde kimono sevenlerdenseniz dolabınızda bir yer açabilirsiniz :)


Kot şort sevenlerdenseniz bu kombin tam size göre. Kombinlerimizi yaparken çok zorlamadan bir şort ve bir hırka ile gayet güzel bir tarz yakalamak mümkün. 


Kombinlerden bahsederken bu yıl saçlarda dağınık, gelişi güzel topuzlarında moda olduğunu söylemek gerekir. Evde otururken topladığımız gibi yapıp dışarı çıkmak rahatlığının popüler olması sanırım biz kızlar için en büyük şans :)


Aynı zamanda geçen seneler boynumuzda kullandığımız şallarımızı artık ceketlerin yada hırkaların boyunlarından aşağıya bırakıp belden bir kemerle tutturarak yine güzel bir tarz yakalayabiliriz. Aşağıdaki fotoda elbise üzerinde yapılmış. Bu şekilde de kullanabiliriz. Tercih size kalmış :)

Biran önce yaz gelsin ne diyelim :))
















11 yorum:

  1. Merhaba, blogunuz hayırlı olsun. Bana uğramışsınız ben de sizin bloga bakayım dedim. Çok cici olmuş. Takibe aldım sizi. Benim kızımın adı da Nilay. O da modaya çom düşkün annesi gibi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel anne kız modaya ilgilisiniz :)) Teşekkür ediyorum yorumunuz için :)

      Sil
  2. Merhaba tatlım, ben de senin bloğuna bayıldım, takipteyim ;))

    YanıtlaSil
  3. Hafta sonu Bershka'da gördüğüm Kimanolara bayıldım bende.Yazı için ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkür ederim yaz gelsin de biran önce giyelim :))

      Sil
  4. Uzun hırka, panço ben de çok severim. Severek de giyerim ama artık lütfen yaz gelsin hava ısınsın :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten gelsin artık :)) Güneşi özledik :))

      Sil
  5. Merhaba canım, blogumu takibe almışsın ben de sana iade-i ziyarete geldim. Çok güzel bir yazı olmuş emeğine sağlık. Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin canım her zaman beklerim :)) Teşekkür ederim ederim :))

      Sil
  6. merhaba kombinleriniz çok hoş tebrik ederim gayet fikir edindirici :) bende şu aralar bir kimono edindim lakin çanta konusunda inanılmaz bir çıkmazdayım önerilerinizi bekliyorum

    YanıtlaSil

Tasarım:Sawako Kuronuma