X+Y'de ki X'i Ne Yapalım :)))

Yaz geldiğinden mi bilmiyorum ama bu aralar blogum ile çok fazla ilgilenemez oldum. Hani yazıcak bir şey bulamadığımdan değil de istediğim vakti veremedigimden sanırım böyle oldu.  Belki benimle aynı duygularda bir sürü blogger arkadaşım vardır bilemiyorum :)) Tabi yazın vermiş olduğu bir kıpır kıpırlik eve girememe durumu var o mağlum zaten cepte duruyor ;)) Benim sürekli bir şeyleri deneme isteğim,  gezmelerim, işler ve bir de son dakika gazı ile karar verdiğim Mühendislik Tamamlama sınavı eklenince darmadağın oldum.


Hayır en son yüksek lisansı bitirdigimde eğer tekrar okula dönmek istersem biri beni durdursun dedim ama daha durduran olmadı ;)))

Yazarken yoruldum, okurken yoruluyorum bunları yaparken enerjiyi nerden buluyorum bende bilmiyorum. Zaten yaz ortasi sınav mi olur. Oturup insan nasıl çalışsın hadi nasılı bıraktım niye yani :)))) Çalışmasa vicdan azabı kısmı var. Onune kitabı alıp otursa içi rahat, çalışmasa da içi rahat kitap yanında ya ;)) Bugünlerde en büyük söylememim yaş olmuş otuz hala X+Y'de ki X'i bulmaya çalışıyorum :))) Eğitim sistemimiz o kadar güzel ki donup dolaşıp sayılar,kümeler,  denklemlere çıkıyor bütün yollar :)))

Hem bir yorulma hem bezme durumları var. Bir de bunlarla uğraşırken Ağustos ayında gideceğim Budapeşte seyahatimin vize başvurusuna geç kal. Konsolosluk eylül ayına randevu versin falan. Tabi ucak bileti olsa yanan neyse ama herseyin odeyince gezinin insana stresli günler yaşatıyor.  Bir de onunla uğraşıyorum. Bakalım alabilecek miyim hala bilmiyorum.

Eee tabi dolayısıyla kafada deli sorular var. Yani bir yil once planladığım geziye geç başvuru dolayisı ile gidemezsem bunu atlatma sürecim zor olabilir. Fikri olan varsa söyle yap diyen şu endişeli kızımıza öneri verirseniz ne mutlu olur ;))

Öyle işte bugünlerde hayat bi ilginç gidiyor, yoğun biraz umarım bloguma biraz daha fazla zaman ayırabilirim bide şu vizeyi alırsam daha ne olsun ;)))

Bol güneşli, güzel enerjili günler herkese :))))

6 yorum:

  1. Nilaycım blogunu çok severek takip ediyorum . Bende bu sıralar blogumla ilgilenemiyorum, aklıma yazacak yazı fikri gelmiyor. Gelse de güzel resimler bulamıyorum. Photoscape programında çok güzel resimler tasarlayamıyorum. Benim blogumu ziyaret edip neler eklemem hakkında cevap yazarsan sevinirim :) Seninle yorum dostluğu kurmak isterim^.^
    ----> bynmerak.blogspot.com <-----
    Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazın sanırım herkes aynı sıkıntıyı yaşıyor. Kafa da bir dağınıklık oluyor. Fotoğraf olarak en büyük önerim kendi fotoğraflarını çekmen sonra bir sürü program var. Ben sayfamda çoğunlukla kendi çektiğim fotoğrafları kullanıyorum :)
      Çok tatlı bloğun, işten çıkıyım akşam daha çok bakabilicem :)

      Sil
    2. Bu yorumu okuduktan sonra çoook mutlu oldum sağol :)

      Sil
    3. Ve bu arada blogunun izleyicisiyim :)

      Sil
  2. Bende yeniyim takip ederseniz sevinirim çok faydalı bilgiler var Nasıl saçlarımı hızlıca uzattığıma kadar herşey.. :)))) Sizinde çok güzel yazılarınız var umarım bende gelişeceğim..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayırlı olsun canım :) keyifli yazıların olsun inşallah :)

      Sil

Tasarım:Sawako Kuronuma